´A day in my higsschooltime and how I wished it was´ voor Drawing the times

Voor deze opdracht mocht ik zelf een actueel onderwerp uitkiezen. Een onderwerp die ik vroeger zelf graag anders had gezien was de middelbare school. Naar mijn idee zitten we nog altijd vast aan allerlei standaarden van vroeger. Iedereen krijgt op dezelfde manier les volgens de bekende boeken en via de standaard lesmethodes. Ondanks dat er al een aantal scholen van dit principe afgestapt zijn zit de meerderheid er nog in.

In deze reeks bekritiseer ik het onderwijs maar geef ik ook alternatieven. Opdrachtgever: Drawing the times
Animaties: Malu Bekker
Jaar: 2019

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Zie ook

Related Posts

Animatie ‘Luxor Global Cinema’

Het Luxor theater in Zutphen is één van de oudste bioscopen in Nederland. Het is een bijzondere bioscoop met de focus op filmhuisfilms, maar Luxor

Azoren

In oktober ben ik samen met mijn vriend 4,5 week naar de Azoren geweest om te onderzoeken of we op 1 van de eilanden een