Animatie over mijn opa en saxofonist Dick Remelink (video)

Deze animatie gaat over het beroep en leven van mijn opa en saxofonist (oud exception bandlid) Dick Remelink. Om meer te weten te komen over mijn opa ben ik bij mijn familie en Dick zelf verhaal gaan halen. Een luchtige animatie waarin de liefde voor zijn vak naar voren komt.

Geintresseerd in een mini documentaire over een onderwerp die jij vind dat uitgelicht moet worden. Stuur me gerust een mailtje.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Zie ook

Related Posts

Animatie ‘Luxor Global Cinema’

Het Luxor theater in Zutphen is één van de oudste bioscopen in Nederland. Het is een bijzondere bioscoop met de focus op filmhuisfilms, maar Luxor

Azoren

In oktober ben ik samen met mijn vriend 4,5 week naar de Azoren geweest om te onderzoeken of we op 1 van de eilanden een